ONZE ACHT JAARFEESTEN

Midwinterfeest Kerststal

20 -23 december
We vieren elk jaar een vrolijk Midwinterfeest, met als thema ‘Licht’.
Met Levende Kerststal, lichtjesroutje, meditatie, muziek en duurzaam lokaal eten en drinken.

vrije toegang

Lammetjes Knuffelen

1 – 5 februari
De eerste week van februari vieren we de vruchtbaarheid van de aarde. Van maandag t/m vrijdag van 15.00 tot 16.00 uur gaan we de pasgeboren lammetjes melk geven en kun je ze daarna lekker op schoot nemen om mee te knuffelen.

Maandag: 15.00 -16.00 uur
Dinsdag: 15.00 -16.00 uur
Woensdag: 15.00 -16.00 uur
Donderdag: 15.00 -16.00 uur
Vrijdag: 15.00 -16.00 uur

Schrijf je hiervoor voorafgaand in.
Prijs 3,50 euro per kind.

Slow Food Lentefeest

21 maart
Viering van de lente. Balans tussen dag en nacht. Met Slow Food event, waarin een compleet aanbod van slow food aan de orde komt met een goede kok in de weilanden. duurzaam, lokaal, uit het seizoen, etc.

prijs 44 euro

Liefde, Vereniging, Pelgrimeren

30 april – 1 mei
Staat in het teken van het begin van de zomer, pelgrimeren, meditatie, geloof, spiritualiteit, gezondheid en heling, verbinding en bewustzijn.

Kloosterbezoek, wandeltocht via Hagelkruisroute naar boerderij De Hemel (Community Farm) voor een meditatie, vreugdevuur en slow food diner, kamperen met tent, ‘s ochtends de melkronde bijwonen.

prijs nog niet bekend

Midzomer Vuurfeest

20 – 22 juli
We vieren het leven met meditatie en yoga in de kruidentuin en plukken daarna de kruiden, we eten van de eerste oogst op een vreugdevuur, maken en luisteren muziek en kunst, dansen en feesten.

op uitnodiging

Oogstfeest

1 augustus
Nazomer, de laatste oogst binnengehaald, eten, relaxen, genieten van de laatste warme nachten en de dieren en natuur, zomer afsluiten.

op uitnodiging

Meditatie Retraite

20 – 26 september
We gaan ons langzaam voorbereiden op de donkere dagen die gaan komen tijdens deze meditatieve week. Dag en nacht zijn nu precies in balans. We keren naar binnen om ons te verbinden met onszelf middels meditatie. Maandag t/m donderdag iedere avond geleide groepsmeditaties, vrijdag tot en met zondag meditatieweekend verschillende meditatiesessies.

prijs nog niet bekend

Samhain

1 – 7 november
We vieren de dood van het seizoen met het planten van nieuwe bomen, snoeien van struikgewas en bomen, het weven van hagen, enzovoorts.

nog geen details beschikbaar