ONZE ACHT JAARFEESTEN

Midwinterfeest Kerstavond

24 december
We vieren elk jaar een vrolijk Midwinterfeest, met als thema ‘Licht’. Met Levende Kerststal, muziek en markt.
Van 13.00 – 21.00 uur.

vrije toegang

Lammetjes Knuffelen

Februari & maart
In de maanden februari en maart vieren we de vruchtbaarheid van de aarde: we gaan de pasgeboren lammetjes melk geven en daarna kun je ze lekker op schoot nemen om te knuffelen.

WANNEER: nog geen data beschikbaar

Slow Food Lentefeest

21 maart
Viering van de lente. Balans tussen dag en nacht. Met Slow Food event, waarin een compleet aanbod van slow food aan de orde komt met een goede kok in de weilanden. duurzaam, lokaal, uit het seizoen, etc.

prijs 44 euro

Brabants Kloosterpad

30 april – 1 mei
Staat in het teken van het begin van de zomer, pelgrimeren, meditatie, geloof, spiritualiteit, gezondheid en heling, verbinding en bewustzijn.

Kloosterbezoek Brabantse Kluis, wandeltocht via Hagelkruisroute naar boerderij De Hemel (Community Farm) voor een vreugdevuur en kamperen met tent. De volgende dag wordt gestart met een ochtendmeditatie, moment van rust en vervolgens een slow food lunch.

prijs nog niet bekend

Midzomer Vuurfeesten

20 – 22 juli
We genieten van de zomer met meditatie, yoga en muziek in de kruidentuin, we eten van de eerste oogst op een vreugdevuur.

prijs nog niet bekend

Oogstfeest

1 augustus
Nazomer, de laatste oogst binnengehaald, eten, relaxen, genieten van de laatste warme nachten en de dieren en natuur, zomer afsluiten.

op uitnodiging

Meditatie Retraite

20 – 26 september
We gaan ons langzaam voorbereiden op de donkere dagen die gaan komen tijdens deze meditatieve week. Dag en nacht zijn nu precies in balans. We keren naar binnen om ons te verbinden met onszelf middels meditatie. Maandag t/m donderdag iedere avond geleide groepsmeditaties, vrijdag tot en met zondag meditatieweekend verschillende meditatiesessies.

prijs nog niet bekend

Samhain

1 – 7 november
Met de werkgemeenschap vieren de dood van het seizoen met het planten en overplanten van nieuwe bomen, snoeien van struikgewas en bomen en het weven van hagen. Landgoed De Hemel wordt winterklaar gemaakt.

Meedoen? Meld je aan als vrijwilliger.