ONZE ACTIVITEITEN

Meditatie

Elke maandag van 19.00 tot 20.30 uur mediteren we samen voor rust, helderheid en verbinding.

Dagbesteding

Dinsdag t/m donderdag kun je terecht bij LoveStock: onze duurzame, klimaatvriendelijke dagbesteding.

Sharing Dinner

Van maandag t/m donderdag kun je deelnemen aan onze ‘Sharing Dinner‘ maaltijden. Bon Ap!

Boerderij Experience

Tijdens de boerderij experience:

  • leer je het handmelken van de schapen of het melken van de geiten op een kleine zelfgebouwde melkmachine;
  • ga je mee kaasmaken op authentieke wijze van de vers gemolken melk;
  • doe je mee met de dierenrondes en dierverzorging;
  • eet je mee met sharing dinner;
  • neem je deel aan de meditatiebijeenkomst.

De boerderij experience is van 9.00 tot 21.00 uur voor 1 persoon incl. koffie/thee, lunch, diner en is elke maandag of donderdag te boeken. De prijs bedraagt 155 euro.

Workshop Wolspinnen

Je neemt een kijkje in de stallen en ervaart de verschillende soorten wol op de schapen. Leert hoe je wol wast, kamt, spint en twijnt. Ondertussen ervaar je de rust van de authentieke ruim 100 jaar oude boerderij, het haardvuur of de zon, de natuur en biologische lunch.
Uiteindelijk ga je met je eigen bol wol naar huis.
Duur: van 10.00 tot 16.00 uur. incl. lunch, koffie en thee.
Prijs: 75 euro per persoon.

Inschrijven kan op de aangegeven data of plan een datum met je gezin, bedrijf, school of vriendengroep. De prijs bedraagt 350 euro, maximaal 5 personen. Wil je met een groep komen, meld je dan bij ons aan.

Coaching

Zit je niet lekker in je vel? Wil je meer in contact komen met jezelf en je gevoel? Ben je opzoek naar meer rust en helderheid of misschien wel spirituele verlichting? Wij begeleiden jongvolwassenen en volwassenen middels praktische meditatieve zelfreflectie. We maken daarbij gebruik van de natuur via essentiële olie, kruidenthee, stenen en traditionele speelkaarten. De energie die vrijkomt tijdens de kortdurende begeleiding van een of enkele sessies herstelt de harmonie in het lichaam en versnelt het natuurlijk genezingsproces.
Offline zelfrealisatie meditatiesessie van 1,5 – 2 uur, 60 euro.
Online zelfrealisatie meditatiesessie van 1 – 1,5 uur, 45 euro.

BEDRIJVEN

Inspirerende Verhalen

We delen ons verhaal met bedrijven en scholen. De tijd voorafgaand aan Community Farm waarin burn-out, depressie en herstel middels natuur en reguliere en alternatieve geneeswijzen een belangrijke basis zijn voor de opzet van het project. Hoe praktisch gezien de overnameperiode eruit heeft gezien en een project wat eigenlijk onmogelijk was om vanuit het niks op te bouwen toch is geslaagd. En dan, hoe middels een onconventionele manier het bedrijf wordt gerund. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ruimteverhuur Groepen

Wij verhuren ons natuurlijke landgoed en onze authentieke meditatieruimte met haardvuur aan bedrijven en groepen voor max. 6 personen. Voor bijvoorbeeld een heidesessie of teambuilding. Eventueel met meditatiesessie en biologische lunch, koffie/thee, kaasplankje en sap.
Prijs is 40 euro per dagdeel excl. btw en optionele lunch 22,50 p.p. excl. btw. Meld je aan via het inschrijfformulier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meditatie Cursus

Minder uitval op scholen of bedrijven kan eenvoudig aangepakt worden door meer aandacht te besteden aan de rust en wens van elk individu. Wij begeleiden groepen jongeren, jongvolwassenen en volwassenen middels praktische meditatieve zelfreflectie. Ga met ons in gesprek over vraagstukken, oplossingen en wat wij voor jouw school of bedrijf kunnen betekenen.