OPEN DAG DAGBESTEDING COMMUNITY FARM ZONDAG 24 APRIL

AARLE-RIXTEL – Zondag 24 april 2022 van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje achter de schermen te nemen bij de dagbesteding van Community Farm, die sinds 2021 onderdeel is van de wekelijkse activiteiten op de boerderij.

ELKE WEEK

AGENDA

MAART 2022

zondag 24 april

11.00 – 16.00

OPEN DAG DAGBESTEDING: Community Farm is een plek die rust en liefde ademt. Het hier-zijn biedt ruimte om uit te rusten, ruimte om je verhaal te delen en ruimte om een nieuwe passie of een nieuw pad te ontdekken. We starten samen de dag met een moment van thee, delen en rust. Vervolgens doen we activiteiten en ambachten die aansluiten bij het ritme van de natuur.

Elke maandag t/m vrijdag

09.00 – 17.00

Dagbesteding: Community Farm is een plek die rust en liefde ademt. Het hier-zijn biedt ruimte om uit te rusten, ruimte om je verhaal te delen en ruimte om een nieuwe passie of een nieuw pad te ontdekken. We starten samen de dag met een moment van thee, delen en rust. Vervolgens doen we activiteiten en ambachten die aansluiten bij het ritme van de natuur.

Neem contact met ons op voor een ontmoetingsgesprek.

Elke zaterdag

10.00 – 16.00

BIO Bar; slow coffee, kruidenthee, raw cacao, raw -en slow foods, appeltaart, schapenijs en meer.

BIO Boerderijwinkel; rauwmelkse kaas, ambachtelijke natuurinclusieve producten van eigen land en uit de lokale kleinschalige landbouw.

Bostuin; in de eetbare bostuin kun je lekker uitrusten tussen de medicinale planten.

Boerderij; de stallen zijn open om beestjes te kijken en te knuffelen.

Reserveren niet nodig