WERKEN & LEREN

COMMUNITY FARMING

COMMUNITY FARM
LIESHOUTSEWEG 76
AARLE-RIXTEL
INFO@COMMUNITYFARM.NL

WORKING & LEARNING COMMUNITY

Met liefde en plezier werken we met zijn allen aan het creëren van een paradijsje op aarde. Ben jij superenthousiast over werken en leren met én van de natuur? En heb je zin om met een kleine groep iets heel moois te bouwen voor jezelf en de wereld?

Check hieronder de mogelijkheden!

DAGBESTEDING

Help je ons in je eigen tempo met het bouwen en onderhouden van dit paradijsje? En/of kom je bij ons om te leren en ontspannen? Meld je aan voor dagbesteding.

STAGE /  OPLEIDING

Wil je meer leren over het lokaal, biologisch en duurzaam boeren, ben je gek op alle dieren en hou je van aanpakken? Dan kun je je bij ons aanmelden voor een kennismakingsgesprek. We hebben ervaring in de begeleiding van studenten van de opleidingen HAS Hogeschool en Helicon Dier en Verzorging, Dier en Gedrag en Dier en Ondernemen.

Minimum eisen om te kunnen solliciteren: Je kunt met ons meedraaien vanaf twee volledige werkdagen en minimaal 8 weken.

VOLUNTEER@

Zoek je vrijwilligerswerk waar je de handen uit de mouwen kunt steken, lekker buiten kunt werken en ook nog heel veel kunt leren? Heb jij energie voor twee, weet jij van aanpakken en kun je zelfstandig uit de voeten? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

Je kunt meewerken in de permacultuur tuinen van Community Farm, elke donderdag van 13.00 – 17.00 uur. We bouwen, onderhouden en oogsten. Net wat nodig is. Het is ook mogelijk om vrijwilligerswerk bij de dieren te doen, dit gaat op serieuze aanvraag.

Minimum eisen om te kunnen solliciteren: vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend.

SAMENWERKEN

Ben je zzp’er of heb je een bedrijf of project in de zorg (alternatief, antroposofisch, additief, regulier) of landbouw (voedselbosbouw, community gardening, permacultuur, agroforestry, etc.) en voel je aansluiting bij Community Farm? Laat het ons weten met een concreet idee. (We nemen geen aanvragen in behandeling zonder duidelijke vraag of plan.)