OVERNACHTEN

Retraite

We bieden de mogelijkheid om een week of midweek back-to-basic, in alle rust, tussen de dieren en de natuur te verblijven en te leren.

De week retraite is van maandag t/m vrijdag. Je slaapt in een kamer in de oude boerderij, eten is gezamenlijk, in de ochtend ben je vrij om deel te nemen aan de dierverzorging. Je mag gebruik maken van de meditatieruimte en tuinen. De prijs voor een weekretraite bedraagt 635 euro. Wil je met een camper komen of in je tent verblijven, dat mag natuurlijk ook.

Losse retraite overnachtingen exclusief activiteiten zijn ook te boeken. De prijs daarvoor bedraagt €5,- per nacht per tent / €12,50 per nacht per camper + €12,50 per nacht per persoon incl. douche + wc. (Camperplekken zijn vanaf zes overnachtingen of langer beschikbaar).

Pelgrims Refuge

Ben je onderweg als pelgrim en heb je een plek nodig om te overnachten? Wij bieden voor een speciaal tarief van €7,50 voor een nacht onderdak aan mensen met een tent die op doorreis zijn (douchen en wassen kan tegen een meerprijs). Als je wilt kun je op aanvraag deelnemen aan sharing dinner. Onze bijzondere locatie met ambachtelijke boerenproducten ligt aan het 330 kilometer lange Kloosterpad dat door het Noord-Brabantse landschap loopt. Wij organiseren diverse activiteiten die hierbij aansluiten.