‘Teruggeworpen op mezelf, om daar de innerlijke houdingen te kunnen ontdekken die mij eerder tot wanhoop hadden gedreven, en uitgebrand achter hadden gelaten. Om daar dan opnieuw te ontdekken wat levensvreugde eigenlijk betekent voor mij en wat ik kan doen om die te delen, verdiepen en verzachten.’

Met een hoop psychisch leed, als burn-out en depressie, besloot ik te vertrekken op reis naar Santiago. En hoewel ik al jaren op klompen loop in plaats van wandelschoenen.. ben ik nooit van deze reis teruggekeerd.

Pelgrimstocht
Met mijn lieve ezelhengst Prairie ben ik uiteindelijk een jaar onderweg van Nederland naar Spanje, met ruim 2700 kilometer in onze benen. Via Travels With A Donkey blogde ik over de groei die ik doormaakte en de schat die ik in mezelf hervond. Mijn hele verhaal lees je hier.

Community Farm
Na mijn terugkomst, mij zelf ook gevuld met inspiratie, begon ik deze holistische boerderij Community Farm samen met mijn man Coen.

Tegenwoordig hou ik van het zijn in, het werken met en het leven van de natuur in de breedste zin van het woord. Muziek is een andere grote liefde van mij; luisteren, dansen, zingen. Daarnaast biedt (wandel)meditatie en spiritualiteit mij veel rust en helderheid.