In 2020, 2021 en 2022 is het ons gelukt!
Help jij mee om in 2023 ook 100% van onze lammeren in Nederland te houden?
Vlees uit de melkveehouderij wordt vaak gezien als restproduct omdat de opfokkosten erg hoog liggen: dit vlees wordt daarom getransporteerd naar en opgefokt in het buitenland, meestal niet onder fijne omstandigheden. Daarbij zijn er in Nederland veel grote vleesopfokbedrijven die zich met name richten op het afzetten van zoveel mogelijk vlees, wat uiteraard wel goedkoper is, maar niet altijd een gezond resultaat geeft.
Wij streven ernaar om onze vleesafzet geheel in eigen productie te houden en lokaal af te zetten. Voordeel voor jou: omdat we genoeg werk om handen hebben, verkopen we het liefst zo veel mogelijk vleespakketten (een heel bokje of lam), die we voor onze kostprijs verkopen.
Check ook ons Slow Food Event.
Slow Food Event: met extra aandacht voor geitenbokjes en vlees uit de melkveehouderij.