DE WINKEL

OPEN ZATERDAG VAN 10.00 TOT 16.00 UUR

Boerderijwinkel Aarle-Rixtel

In de boerderijwinkel:

  • snijden we onze ambachtelijke, rauwmelkse en biologische geitenkaas, schapenkaas en koeienkaas vers van het mes;
  • zijn veel verschillende soorten bosjes verse kruiden uit het seizoen te vinden, geoogst uit ons voedselbosje;
  • is een grote diversiteit aan supermals en duurzaam lamsvlees te verkrijgen;
  • vind je de lekkerste eieren van onze kippetjes;
  • ligt onze collectie wol en garen, handgesponnen en geverfd met planten;
  • hebben we vanaf september rauwe honing van eigen land verkrijgbaar;
  • verkopen we 100% natuurlijke & ambachtelijke producten van eigen land en collega-boeren. Een overzicht van onze producten vindt je hieronder.

DE THEETUIN

OPEN ZATERDAG VAN 10.00 TOT 16.00 UUR

Theetuin Aarle-Rixtel

Onze theetuin / medicijntuin is ingericht volgens permacultuur* en staat vol bruikbare planten, bloemen, struiken en bomen. Elke week hebben we de theebar vol staan met verse kruiden. We serveren kruidenthee, slow koffie, rauwe cacao en raw cakes. Daarnaast kun je genieten van de natuur en dieren. Verse bosjes kruiden zijn bij ons ook te koop.

TIP: neem een bosje verse kruiden, hang hem op zijn kop te drogen. Zowel vers als gedroogd kun je er heerlijke geneeskrachtige thee van zetten.

* “permanente agricultuur”, een ontwerpmethode om de omgeving natuurlijk in te richten. Het design van permacultuur systemen is gebaseerd op natuurlijke ecosystemen en in filosofische termen betekent het samen werken met de natuur in plaats van tegen de natuur. Dit bevordert bodem en biodiversiteit.

DE MARKT

OPEN ZATERDAG VAN 09.00 TOT 16.00 UUR

Biologische Noordermarkt Amsterdam

Elke zaterdag zijn wij te vinden in Amsterdam op de Biologische Noordermarkt, de eerste biologische boerenmarkt van Nederland. Sinds 1987 is onze ambachtelijke kaas hier te koop en kun je ons alles vragen over de duurzame productie van ons voedsel.

De markt begint om 09.00 en is afgelopen om 16.00 uur. Bestellingen doorgeven of cancelen doe je via sms of WhatsApp aan Carmen tel. +31 6 25 26 81 78.